Tiens vérnyomásmérő és harmonizáló akciós PONTOK NÉLKÜL

Katt rá a felnagyításhoz
Cikkszám: D06
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Az SF852 egy mikro komputer alapú vérnyomásmérő és magas vérnyomást kimutató készülék, mely Japánban készült, és a legújabb mikro-ellenőrző rendszerrel van felszerelve.

Leírás és Paraméterek

Tiens vérnyomásmérő és harmonizáló készülék

Az SF852 egy mikro komputer alapú vérnyomásmérő és magas vérnyomást kimutató készülék, mely Japánban készült, és a legújabb mikro-ellenőrző rendszerrel van felszerelve.

Mérési Mechanizmus:

A készülék metrikus oszcilláló eljárással mér, automatikusan megállapítja, méri a vérnyomást, és képes a vérnyomásban mért legkisebb változást is kimutatni.

Kezelési Mechanizmus:

Az SF852 hatással van a test bioelektromosságának egyensúlyára. A kutatások azt mutatják, hogy széleskörű a bioelektromos kapcsolat a fül és az emberi test egyéb részei között.

Amikor valaki beteg, a bioelektromos paraméterek változhatnak a fül különböző területein. A barázda alakú akupunktúrás pontok, melyek a fül hátoldalán helyezkednek el (magas vérnyomás barázda), azok az akupunktúrás pontok, ahol a magas vérnyomás befolyásolható. Ezen akupunktúrás pontok alacsony frekvenciájú elektromos impulzusokkal való periodikus ingerlése elősegíti az akupunktúrás csatornák tisztítását, a mikro keringés javulását, ezáltal jó irányba befolyásolhatja a vérnyomást.

Használati utasítás

A vérnyomás mérése

1. Fordítsa el a bal kezét, úgy, hogy a tenyere felfelé legyen.

2. Rögzítse a készüléket a csuklójára úgy, hogy az LCD kijelző Ön felé mutasson. A készülék szíjának közvetlen kapcsolatban kell lenni a bőrfelülettel, ezért nem lehet ingujjra vagy egyéb ruhadarabra csatolni, mivel az pontatlan méréshez vezethet.

3. A készülék felső részének 5-10 mm-re kell elhelyezkednie a tenyér alapvonalától, és a készülék közepének egy vonalban kell lennie a középső ujj alá. Húzza szorosra a csukló szíjat és hajtsa fel. Ne hagyjon üres helyet a csuklója és a pánt között, de ne is húzza olyan szorosra, ami már kényelmetlen.

Megjegyzés: Amennyiben a bal csukló nem használható sérülésből vagy ficamból kifolyólag, akkor használja a jobb csuklóját a fenti leírásnak megfelelően.

Testtartás a mérés folyamán

1. Üljön le vérnyomásmérés alatt. Helyezze bal kezét (vagy amelyiken a készülék van) lazán az asztalra.

2. Helyezze alkarját egy műanyag hengerre (a készülék doboza) úgy, hogy a csuklópánt közepe a szívével legyen egy vonalban.

3. A műanyag dobozt ne nyomja a csuklópántnak és tartsa egyenesen a csuklóját. Ne fordítsa csuklóját se ki-, se befelé. Ne mozogjon és lazítsa el a testét.

Mérési eljárás

Kapcsolja be a készüléket.

Az összes karakter és szimbólum felvillan a kijelzőn, ami a gép normális működését jelzi.

Egy másodperc elteltével a levegő kieresztés szimbólum elkezd villogni, jelezve, hogy a vérnyomás-mérő készülék kiengedi a csuklópántban levő levegőt. A levegő kiengedésének befejezésével a készülék csipog és a levegő kiengedés jel, eltűnik a kijelzőről. Ezzel befejeződik a beüzemelés folyamata, és a készülék készen áll a mérésre.

Ezután, egy szív szimbólum, és egy 0 jelenik meg a kijelzőn. A rendszer, mérési módra van állítva, és a Mode kijelző nyíl a press funkcióra mutat.

A készüléken egyéb funkciókat is beállíthatunk a Mode gombot használva. Ha meg akarja mérni vérnyomását, akkor gyorsan nyomja meg az Oper gombot egyszer, miközben a Mode kijelző nyíl a Press-re mutat és a képernyőn 0-át jelez.

Egy H betű és a mérési érték felső határa 240 lesz látható a kijelzőn. 290-es és 180-as érték is beállítható az Oper gomb megnyomásával, ha szükséges.

A szív szimbólum el fog tűnni, és a mérési szimbólum (felfelé mutató nyíl) fog feltűnni. A levegőpumpa automatikusan felfújja a csuklópántot, és a rendszer mérési üzemmódba lép. A Mode és az Oper gombok nem reagálnak a nyomkodásra a mérés befejezéséig.

A mérési érték folyamatos emelkedése nyomon követhető a képernyőn és a csuklópánt szorosabbá válik a kézen. A levegőpumpa automatikusan megáll, amikor a nyomás eléri a beállított értéket. A mérési szimbólum eltűnik, jelezve a mérés befejezését.

Amennyiben a rendszer elégtelen nyomást érzékel, akkor a levegőpumpa újra működésbe lép, amíg el nem éri a kívánt, magasabb szintet.

A légnyomási szintek a következők mmHg egységekben, három lépcsőben: 180, 240, 290.

Kérje e-mail-ben vagy a Kapcsolat menüpont alatt található űrlapon a termék teljes leírását!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét


Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Akciós termékek
Segíthetünk?


+36-30-9-005-405 Kérdései vannak a Tiens termékeiről vagy rendelni szeretne? Kérjük hívjon bennünket vagy írjon egy SMS-t a fenti ügyfélszolgálati számunkra és visszahívjuk!

Top termékek
Tiens kártya igénylés

Igényeljen a webáruházunkban hivatalos Tiens törzsvásárlói kártyát és tapasztalja meg a Tiens nemzetközi és a Tiensorigo hazai tagságának előnyeit!