Tiens törzsvásárlói kártya

Katt rá a felnagyításhoz
Ár:
3.730 Ft (2.937 Ft + ÁFA)
Cikkszám: REG
Elérhetőség: 101 db raktáron
Várható szállítás: 2021. május 11.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

A kártya, törzsvásárlóként használva pontgyűjtő kártyaként is működhet, azaz minden vásárlás után a termékek mellett feltüntetett pont íródik rá, amely pontok után Ön további árengedményekre lesz jogosult a későbbiekben. (Pl. Cordyceps kapszula/39,6 pont) A hűséges, visszatérő vásárló ajándékaként 200 pont felett a Tiens az oldalon feltüntetett, aktuális törzsvásárlói árakhoz képest további 20% kedvezményt ír jóvá a vásárlásai után a kártyáján, amelyet a soron következő vásárlásakor válthat be. 1200 pontérték fölött a kedvezmény mértéke már 24%-ra nő. (A weboldalon már a kedvezményes, törzsvásárlói árakon vásárolhat, a kártya kiváltásának előnye, hogy az említett vásárlási mennyiség után Ön 10%-35%-al a törzsvásárlói ár alatt vásárolhat!)

Leírás és Paraméterek

A kártya, törzsvásárlóként használva pontgyűjtő kártyaként is működhet, azaz minden vásárlás után a termékek mellett feltüntetett pont íródik rá, amely pontok után Ön további árengedményekre lesz jogosult a későbbiekben. (Pl. Cordyceps kapszula/39,6 pont)

A hűséges, visszatérő vásárló ajándékaként 300 pont felett a Tiens az oldalon feltüntetett, aktuális törzsvásárlói árakhoz képest további 20% kedvezményt ír jóvá a vásárlásai után a kártyáján, amelyet a soron következő vásárlásakor válthat be. 1200 pontérték fölött a kedvezmény mértéke már 24%-ra nő. (A weboldalon már a kedvezményes, törzsvásárlói árakon vásárolhat, a kártya kiváltásának előnye, hogy az említett vásárlási mennyiség után Ön 20%-35%-al a törzsvásárlói ár alatt vásárolhat!)

A kártya kiváltásának csak egyszeri adminisztrációs díja van (Aktuálisan Bruttó 3400 Ft, az aktuális akciók nélkül!) és nem jár a kiváltás semmilyen kötelezettséggel, tehát kötelező vásárlás sincs! A kártya kiváltásához a magyar érvényes jogszabályok szerint a duplikáció elkerülése és a könnyebb azonosíthatóság miatt a Tiens a lakcímen és a néven kívül csak az elérhetőségeket kéri!

Személyenként egy darab kártya igényelhető!
Magánszemélyek, egyéni vállalkozók és gazdasági társaságok is igényelhetik!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Akik ezt a terméket megvették, ezt is megrendelték

Segíthetünk?


+36-30-9-005-405 Kérdései vannak a Tiens termékeiről vagy rendelni szeretne? Kérjük hívjon bennünket vagy írjon egy SMS-t a fenti ügyfélszolgálati számunkra és visszahívjuk!

Tiens kártya igénylés

Igényeljen a webáruházunkban hivatalos Tiens törzsvásárlói kártyát és tapasztalja meg a Tiens nemzetközi és a Tiensorigo hazai tagságának előnyeit!